Lejemålet

105 m2 rækkehus

Midt i skoven – tæt ved byen; så præcist kan det nye boligområde med det sigende navn ”Egeskoven” beskrives.

 

Et helt nyt boligområde rejser sig nu midt i det smukke naturområde hvor gamle egetræer, giver naturlig karakter og alligevel tæt ved byen hvor nødvendige faciliteter som indkøb skole og fritidsfaciliteter nemt nås inden for 2 km – evt. via banestien hvor gående, løbende og cyklende trafik sikkert når frem til destinationen.

 

I ”Egeskoven” opføres 52 boligenheder – alle som moderne dobbelthuse i samme størrelse og med identisk indretning. Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.

Alt inden for rækkevidde

Indkøb

Inden for gåafstand er der adgang til både Løvbjerg og den nye Aldi.

Skøn natur

Nyd den skønne natur som f.eks. skoven, hundeskov og den populære Alhedestien.

Sport & fritid

Liseborgcentret byder på mange forskellige aktiviteter for både store og små

Skole & Børnehave

Der er flere muligheder for pasning og skoler nær Egeskoven

Indretning

Gennemtænkt indretning

Indretningen byder på 2 værelser og soveværelse med fuld skabsvæg. Separat bryggers og moderne åbent køkken fra HTH med rummelig spiseplads og udgang til terrasse og haven – midt i naturen. Stuen er integreret i alrummet men opdelt så en lethed og sammenhæng med de øvrige beboere opnås. Badeværelset er prioriteret med rummelig bruseniche, væghængt toilet samt moderne inventar fra HTH.

 

Udvendigt ankommer man til præsentabel flisebelagt indkørsel med carport og en flisebelagt sti omkring boligen ender på terrassen. Hver have er omkranset af hæk, græsset er grønt og haveredskaberne gemmes let af vejen i det lille haveskur.

 

Det grønne område giver energi til sjælen og ejendommens energi er ligeledes grøn med moderne luft til vand varmepumper der sørger for lave driftsomkostninger og understreger den moderne livsstil.

Galleri

Tag et kig indenfor

Udlejning

Nybolig Viborg
Toldboden 1, 6 sal,
8800 Viborg
Tlf. 8662 7188
E-mail: 8802@nybolig.dk

Bestil en fremvisning

Skriv dig op her og vi vil kontakte dig vedrørende en aftale omkring fremvisning af boligerne på Egeskoven.