EGESKOVEN

52 Rækkehuse til udlejning

HALD EGE – 8800 VIBORG

OM Egeskoven

Velkommen til Egeskoven

Midt i skoven – tæt ved byen; så præcist kan det nye boligområde med det sigende navn ”Egeskoven” beskrives.

Et helt nyt boligområde rejser sig nu midt i det smukke naturområde hvor gamle egetræer, giver naturlig karakter og alligevel tæt ved byen hvor nødvendige faciliteter som indkøb skole og fritidsfaciliteter nemt nås inden for 2 km – evt. via banestien hvor gående, løbende og cyklende trafik sikkert når frem til destinationen.

I ”Egeskoven” opføres 52 boligenheder – alle som moderne dobbelthuse i samme størrelse. Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.

Udlejningsskilt Egeskoven

Har du spørgsmål ?

Så står vi klar til at besvare dem, skriv til os her og så kontakter vi dig, helt uforpligtende.​

Indretning

Gennemtænkt indretning

Indretningen byder på 2 værelser og soveværelse med fuld skabsvæg. Separat bryggers og moderne åbent køkken fra HTH med rummelig spiseplads og udgang til terrasse og haven – midt i naturen. Stuen er integreret i alrummet men opdelt så en lethed og sammenhæng med de øvrige beboere opnås. Badeværelset er prioriteret med rummelig bruseniche, væghængt toilet samt moderne inventar fra HTH.

 

Udvendigt ankommer man til præsentabel flisebelagt indkørsel med carport og en flisebelagt sti omkring boligen ender på terrassen. Hver have er omkranset af hæk, græsset er grønt og haveredskaberne gemmes let af vejen i det lille haveskur.

 

Det grønne område giver energi til sjælen og ejendommens energi er ligeledes grøn med moderne luft til vand varmepumper der sørger for lave driftsomkostninger og understreger den moderne livsstil.

Lejemålet

Kom med indenfor

Tag med ud og oplev Egeskoven

Vi kan kontaktes alle ugens syv dage for information omkring boligerne i Egeskoven.

Området

Tæt på

Boligerne er beliggende med Viborg plantage som den umiddelbare nabo og midt mellem Viborg og Hald Ege. Faciliteter som indkøb, skole og børneinstitutioner nås indenfor 2 km.

Horse farm. Horses on a horse farm. Horses graze on a horse farm.
Området

Rideskole som nabo

Rideskolen er nabo og foldene grænser op til boligerne – er interessen andre sportsgrene er Liseborg Centret ligeledes beliggende med kort afstand til boligerne, og her tilbydes et utal af sportsfaciliter der kan opfylde behovene hos selv den mest kræsne idrætsudøver.

Udlejning & Administration

Nybolig Viborg

Boligerne udlejes af Nybolig Viborg og administreres efterfølgende af professionelt administrationsselskab der ligeledes sørger for vedligeholdelse af fællesområder. Boligerne udlejes på sædvanlige lejevilkår og til markedstilpassede lejepriser.

Om Nybolig Viborg

Nybolig Viborg er en moderne ejendomsmægler med et fagligt kompetent team der sørger for en grundig gennemgang af boligerne og  gerne bistår med salget af kommende lejeres nuværende bolig på favorable vilkår. Nybolig kan kontaktes alle ugens syv dage for information omkring boligerne i Egeskoven

Galleri

Følg udviklingen og byggeriet fra Egeskoven her
Egeskoven

Noget helt specielt

Egeskoven – et værk af den lokale kunstner Jimi Holstebro, er en gave der bliver udleveret til de nye beboer på Egeskoven. Jimi har samlet lidt af det der kendetegner det fantastiske område omkring Egeskoven. 

Kontakt os

Nybolig Viborg

Toldboden 1, 6 sal, 8800 Viborg
Tlf. 8662 7188
E-mail: 8802@nybolig.dk

Åbningstider

Man – Fre: 09.00 – 17.00
Lør – Søn: Efter aftale

Udlejning

Nybolig Viborg
Toldboden 1, 6 sal,
8800 Viborg
Tlf. 8662 7188
E-mail: 8802@nybolig.dk

Bestil en fremvisning

Skriv dig op her og vi vil kontakte dig vedrørende en aftale omkring fremvisning af boligerne på Egeskoven.