Egeskoven i Hald Ege, Viborg

4-værelses
rækkehus til leje

Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.

Indflytningsklar

fra 15. maj 2022

Størrelse

4 værelses på 105 m²

Fremvisning

Klik her for at bestille en fremvisning

Vores prøvebolig

Allerede nu kan du komme ud og se en af vores færdige boliger. Vi har fået indrettet en prøvebolig, så du får et bedre indtryk af mulighederne på Egeskoven. Kom ud og oplev stemningen med en personlig og uforpligtende fremvisning.

 

Vi glæder os til at vise dig boligen.

Indretning

Indretningen byder på 2 værelser og et soveværelse med fuld skabsvæg. Separat bryggers og moderne åbent køkken fra HTH med rummelig spiseplads og udgang til terrasse og haven – midt i naturen. Stuen er integreret i alrummet, men opdelt så en lethed og sammenhæng med de øvrige beboere opnås. Badeværelset er prioriteret med rummelig bruseniche, væghængt toilet samt moderne inventar fra HTH.

Kom ud og se

Bestil en personlig fremvisning

Udendørs

Udvendigt ankommer man til præsentabel flisebelagt indkørsel med carport og en flisebelagt sti omkring boligen, som ender på terrassen. Hver have er omkranset af hæk, græsset er grønt og haveredskaberne gemmes let af vejen i det lille haveskur.

 

Det grønne område giver energi til sjælen og ejendommens energi er ligeledes grøn med moderne luft til vand-varmepumper, der sørger for lave driftsomkostninger og understreger den moderne livsstil.

Egeskoven - lejeboliger
Egeskoven - lejeboliger
Egeskoven - Oversigtskort

Hent katalog

Her kan du hente vores online katalog og se mere om vores fantastiske boliger på Egeskoven.

Kom til åbent hus

Nybolig Viborg står klar til at fremvise vores moderne dobbelthuse, så kom forbi enten onsdag eller søndag. Passer tidspunktet ikke, så er du også meget velkommen til at booke en fremvisning.

 

Vores åbent hus-arrangementer er hver,

Onsdag fra kl. 16.00 – 17.00

Søndag fra kl. 11.00 – 12.00

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen…

Egeskoven - lejeboliger
Egeskoven - lejeboliger

Egeskoven

Et dejligt sted at bo

Boligstøtte

Du har som lejer på Egeskoven mulighed for at søge om boligstøtte, her kan du via borger.dk beregne hvor meget du evt. kan forvente at modtage i boligstøtte.

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i vores lejemål på Egeskoven, og har du i den forbindelse spørgsmål? Så skriv meget gerne til os – Vi vil også gerne invitere dig med ud og se boligerne.

Kontakt os

Følg med

© 2021 – Alle rettigheder forbeholdt Egeskoven ApS

Bestil en fremvisning

Skriv dig op her og vi vil kontakte dig vedrørende en aftale omkring fremvisning af boligerne på Egeskoven.