Egeskoven i Hald Ege, Viborg

4 værelses rækkehus til leje

Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.

Indflytningsklar

fra 1. juni 2022

Størrelse

4 værelses på 105 m²

Fremvisning

Klik her for at bestille en fremvisning

Vores prøvebolig

Allerede nu kan du komme ud og se en af vores færdige boliger. Vi har fået indrettet en prøvebolig, så du får et bedre indtryk af mulighederne på Egeskoven. Kom ud og oplev stemningen med en personlig og uforpligtende fremvisning. ¨

 

Vi glæder os til at vise dig boligen.

Indretning

Indretningen byder på 2 værelser og soveværelse med fuld skabsvæg. Separat bryggers og moderne åbent køkken fra HTH med rummelig spiseplads og udgang til terrasse og haven – midt i naturen. Stuen er integreret i alrummet men opdelt så en lethed og sammenhæng med de øvrige beboere opnås. Badeværelset er prioriteret med rummelig bruseniche, væghængt toilet samt moderne inventar fra HTH.

Kom ud og se

Bestil en personlig fremvisning

Udendørs

Udvendigt ankommer man til præsentabel flisebelagt indkørsel med carport og en flisebelagt sti omkring boligen ender på terrassen. Hver have er omkranset af hæk, græsset er grønt og haveredskaberne gemmes let af vejen i det lille haveskur.

 

Det grønne område giver energi til sjælen og ejendommens energi er ligeledes grøn med moderne luft til vand varmepumper der sørger for lave driftsomkostninger og understreger den moderne livsstil.

Udlejning

Månedlig leje
9.975,-
Aconto
0,-
Depositum
29.925,-
Forudbetalt husleje
9.975,-
Indflytningspris
49.875,-
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
1/6 – 2022
 
 

Udlejning

Månedlig leje
10.500,-
Aconto
0,-
Depositum
31.500,-
Forudbetalt husleje
10.500,-
Indflytningspris
52.500,-
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
1/6 – 2022
 
 

Boligstøtte

Du har som lejer på Egeskoven mulighed for at søge om boligstøtte, her kan du via borger.dk beregne hvor meget du evt. kan forvente at modtage i boligstøtte.

Egeskoven

Et dejligt sted at bo

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i vores lejemål på Egeskoven, og har du i den forbindelse spørgsmål? Så skriv meget gerne til os – Vi vil også gerne invitere dig med ud og se boligerne.

Kontakt os

Følg med

© 2021 – Alle rettigheder forbeholdt Egeskoven ApS

Bestil en fremvisning

Skriv dig op her og vi vil kontakte dig vedrørende en aftale omkring fremvisning af boligerne på Egeskoven.